روغن جامد مصرف نکنید
به گزارش مهسان بلاگ، روغن های نیمه جامد و چربی های جامد حاوی اسیدهای چرب اشباع و ترانس هستند که سلامت را تهدید می نماید. نتایج تحقیقات نشان داده است که مصرف چربی هایی که میزان اسید چرب ترانس آن ها بالا است باعث افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی ـ عروقی می شوند.
به گزارش خبرنگاران، اسیدهای چرب ترانس نسبت به اسیدهای چرب اشباع اثرات زیان بارتری دربر دارند و این چربی های جامد موجب افزایش کلسترول بدِ خون و گرفتگی رگ ها می شوند. همچنین مواد غذایی قنادی و غذاهای آماده مصرف و روغن زیتون های نباتی هیدروژنه نیمه جامد از مهم ترین منابع دریافت اسیدهای چرب اشباع در رژیم غذایی هستند.
جایگزین کردن چربی های جامد حاوی اسیدهای چرب اشباع با روغن های مایع حاوی اسیدهای چرب غیراشباع موجب کاهش غلظت کلسترول خون می شوند. به همین دلیل است که روغن مایع که فاقد کلسترول است و اسیدهای چرب غیراشباع بالایی دارد، به روغن حیوانی یا چربی های جامد ارجحیت دارد.
برای پیشگیری از افزایش کلسترول خون، به جای روغن حیوانی، چربی های جامد و نیمه جامد، از روغن های خوراکی مایع که اسید چرب ترانس کمتراز پنج درصد دارند و برای پخت غذا و سالاد مناسب هستند بهره ببرید؛ البته اگر احتیاج به مصرف روغن جامد داشتید بهتر است از نوع کم ترانس که بر روی برچسب آن ها نوشته شده است، بهره ببرید.
منبع: خبرگزاری ایسناbanima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما
kurdeblog.ir: مجله سرگرمی | مجله سرگرمی و تفریحی، همیشه به شادی