تشکیل زنجیره ارزش برای کاهش قیمت گوشت گرم گوساله

به گزارش مهسان بلاگ، معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ما به دنبال ایجاد زنجیره گوشت گرم گوساله از مزرعه تا سفره در راستای متعادل کردن قیمت و بالا بردن کیفیت این محصول هستیم.

تشکیل زنجیره ارزش برای کاهش قیمت گوشت گرم گوساله

به گزارش خبرنگاران به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، مرتضی رضایی گفت: با توجه به بهبود وضعیت تولید دام زنده در کشور ما درصدد هستیم با تشکیل زنجیره ارزش، گوشت گوساله گرم تولید داخل با قیمت و کیفیت مناسب به دست مردم برسد.

وی اضافه کرد: دامداری ها هم اکنون با انباشت گوساله های پروار شده آماده به بازار روبرو هستند که همین امر موجب شده قیمت هر کیلوگرم گوشت گوساله زنده به زیر 30 هزار تومان برسد و بنابراین انتظار داریم مردم نیز این کاهش قیمت را در بازار حس کنند.

قیمت هر کیلوگرم لاشه گرم گوساله در بازار؛ 80 هزار تومان

رضایی اظهار کرد: با توجه به کاهش قیمت گوشت گوساله زنده تولید داخل و ارزیابی های صورت گرفته، قیمت هر کیلوگرم لاشه گرم گوساله در بازار باید حدود 80 هزار تومان باشد و هر قیمتی بالاتر از آن حباب قیمت است.

وی شرح داد: متاسفانه فروشگاه های زنجیره ای، دامداران، اتحادیه ها و تامین کنندگان دام آنقدر از هم فاصله گرفته اند که دلال های مزاحم وارد عرصه شده و بر قیمت گوشت تاثیر گذاشته اند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: این در حالی است که تامین کنندگان دام کشور آماده اند گوشت گرم گوساله را به صورت لاشه با قیمت مناسب در اختیار فروشگاه های زنجیره ای و واحدهای قطعه بندی قرار دهند.

وی گفت: در راستای تعامل بیشتر و شکل گیری زنجیره گوشت گوساله تولید داخل، در آینده جلساتی با حضور واحدهای قطعه بندی و بسته بندی گوشت برگزار می کنیم.

رضایی امروز (چهارشنبه) در نشستی با حضور جمعی از کنندگان فروشگاه های زنجیره ای، سازمان میادین میوه و تره بار، انجمن صنفی گاوداران ایران و شورای تامین کنندگان دام ایران سخن می گفت.

در این نشست، رییس تامین کنندگان دام ایران اعلام آمادگی کرد که روزانه 150 تا 200 تن گوشت گرم گوساله به صورت لاشه را با قیمت مناسب در سطح تهران به طور مستقیم در اختیار بازار قرار دهد.

منصور پوریان گفت: ما آماده ایم در فاز دوم عرضه گوشت دام سبک را آغاز کنیم.

همچنین رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران ایران نیز اظهار کرد: به رغم آنکه قیمت هر کیلوگرم گوساله زنده تولید داخل از 35 تا 38 هزار تومان شب عید، اکنون به مرز 30 هزار تومان رسیده، اما ما شاهد کاهش قیمت گوشت در بازار نبوده ایم.

احمد مقدسی اضافه کرد: واسطه های میان تولیدکنندگان و مصرف کنندگان مانع کاهش قیمت شده اند.

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

kurdeblog.ir: مجله سرگرمی | مجله سرگرمی و تفریحی، همیشه به شادی

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 2 آذر 1400 بروزرسانی: 2 آذر 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 14064

به "تشکیل زنجیره ارزش برای کاهش قیمت گوشت گرم گوساله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تشکیل زنجیره ارزش برای کاهش قیمت گوشت گرم گوساله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید